De boodschap blijft actueel
Vliegtuig • 5 dagen • 10 - 14 oktober 2018
FATIMA – GROEPSFOTO 2017

De toestroom van mensen het vorig jaar in Fatima getuigt ervan dat de boodschap die Maria als bekommerde moeder in de Kerk honderd jaar geleden gebracht heeft, nog steeds erg actueel is. De boodschap is dubbel: ze behelst zeker de oproep van Maria aan alle christenen om de rozenkrans te bidden en boete te doen, maar tevens het feit dat zij, om de wereld wakker te schudden, steunde op drie kinderen van minder dan tien jaar oud. Wat deze moeder al niet voor mekaar krijgt met kleine mensen die geloven!

Dag 1
Vertrek te Zaventem omstreeks 6.20 uur. Aankomst in Lissabon. Bezoek aan het Jeronimosklooster, het monument van de zeevaarders en de Toren van Belem. Met de autocar reizen we daarna doorheen een schilderachtig landschap naar Fatima. Eerste kennismaking met Fatima en eucharistie. Avondmaal en overnachting in een zeer goed hotel.

Dag 2
Wij houden onze kruisweg en bezoeken de plaatsen van de verschijningen Os Valinhos en Cabeço, alsook het dorpje Aljustrel waar de zieners woonden. Eucharistie.
In de namiddag maken wij een uitstap naar het imposante klooster van Batalha.

Dag 3
We bezoeken de verschijningskapel, de Cova da Iria en de Basiliek met de graven van Francesco, Jacinta en Lucia. Eucharistie. Na het middagmaal houden we een biechtviering. Het hoogtepunt van de bedevaart beleven wij de avond van de 12e met de sacramentsprocessie, het rozenkransgebed en de lichtprocessie …

Dag 4
en vooral de 13e (verjaardag van de verschijningen). Samen met honderdduizenden Portugezen maken we op de esplanade de grote processie ter ere van Onze-Lieve-Vrouw en de plechtige eucharistieviering mee. ’s Namiddags brengen een bezoek aan het wassenbeeldenmuseum over Fatima.

Dag 5
Bezoek aan de nieuwe Heilige Drievuldigheidskerk. Sloteucharistie. Middagmaal. Mariaviering en hernieuwing van onze doopbeloften. Rit naar de luchthaven. Vlucht naar Zaventem omstreeks 20.00 uur. Aankomst in Zaventem omstreeks 23.35 uur.

Wie een rolstoel wenst mee te nemen, zorgt steeds voor een persoonlijke begeleider. Rolstoelgebruikers en degenen die een speciaal dieet wensen te volgen, maken hiervan melding op de bestelbon onder de rubriek ‘speciale mededelingen’.

Munt. Euro

Hotels. Steeds verblijf in goede hotels met twee of drie sterren. Volpension vanaf middagmaal eerste dag tot middagmaal laatste dag.

PRIJS: 891 euro (*)
Voorschot: 150 euro
Annuleringsbijdrage: 35,64 euro
Europ Assistance: 11,70 euro
Uiterste betalingsdatum: 1 maand vóór het vertrek.
(*) Prijs per persoon op basis van tweepersoonskamer.

Aarzel niet, neem gerust contact op. We zijn er voor u!
Wilt u thuis een brochure ontvangen,

De brochure kan enkel gratis verzonden worden naar een adres in België.

U kan ook online een bedevaart bestellen

of telefoneer naar de Montfort Bedevaarten: 016 – 30.82.11

- Montfort Bedevaarten, betrouwbare gids sinds 1931.
- Altijd priester-bedevaartbegeleiders.
- Prijzen álles inbegrepen.
- Steeds met Maria als geestelijke gids onderweg.
- Zeer hoge tevredenheid van onze bedevaarders.