''Doe maar wat Hij u zeggen zal
7 dagen • 15 - 21 juli 2018

LOURDES – GROEPSFOTO JULI 2017

Maria, Jezus en de leerlingen waren genodigd op een bruiloftsfeest. Johannes vertelt het gebeuren om duidelijk te maken wie Jezus is, wat zijn boodschap inhoudt en de taak die Maria heeft. God reikt aan de mensheid een feest aan. Wij zijn allen genodigden en Maria treedt aan. Degenen die er ooit geweest zijn weten dat Lourdes een ‘feest’ is waarop Maria een bijzondere rol speelt. Om het feest ook in deze tijd te doen lukken verwijst zij vol vertrouwen naar Jezus: ‘Doe maar wat Hij u zeggen zal.’

De rechtstreekse HST vertrekt in de loop van de voormiddag vanuit Tourcoing (Frankrijk), net over de grens met België.
Voor vervoer naar en van dat station kan u – tegen betaling van een supplement – desgewenst ook gebruikmaken van een door ons ingelegde autocar. Vermoedelijke stopplaatsen: Leuven, Aalst, Gent-Dampoort, Kortrijk, Turnhout, Geel, Lier, Nijlen en Wommelgem. De exacte uren zullen later bepaald worden in functie van het preciese vertrekuur van de trein.
Gelieve voor de heenreis zelf te zorgen voor mondvoorraad en drank voor onderweg. Bij aankomst in Lourdes brengt een autocar ons naar het hotel.

Algemeen programma:
Wij zullen Maria groeten in de Grot. We nemen deel aan alle grote plechtigheden van het Mariaheiligdom: internationale eucharistieviering, sacramentsprocessie met aanbidding in de onderaardse Pius X-Basiliek en uiteraard de stemmige lichtprocessie.

Daarenboven bieden wij tevens onze eigen activiteiten aan: wandeling in de spirituele voetsporen van de H. Bernadette, bezoek aan de onthaalcentra voor zieken, dagelijkse eucharistieviering, kruisweg, verzoeningsviering, geloofsweg in Cité-Secours. Wij sluiten de bedevaart met de hernieuwing van onze doopbeloften volgens de leer van de H. Montfort.

Tijdens deze bedevaart is er tevens een volledige vrije dag voorzien die u kan invullen zoals u het zelf verkiest. U heeft dan de mogelijkheid om een uitstap te maken.

De laatste dag worden we met de autocar naar het station van Lourdes gebracht. Iedereen ontvangt er een lunchpakket voor onderweg.

Kortingen voor kinderen:
- 2 t/m 4 jaar: 125 euro
- 5 t/m 11 jaar: 75 euro

Opgelet! Verminderingskaarten van 50% zijn niet geldig op deze trein.

Wie een rolstoel wenst mee te nemen, zorgt steeds voor een persoonlijke begeleider die zelf nog goed ter been is. Rolstoelgebruikers en degenen die een speciaal dieet wensen te volgen, maken hiervan melding op de bestelbon onder de rubriek ‘speciale mededelingen’.

Munt. Euro

Hotel. Verblijf in driesterrenhotel ***.
Volpension. Een driepersoonskamer kan een tweepersoonskamer zijn met een toegevoegd bed.

PRIJS: 635 euro (*)
Voorschot: 100 euro
Annuleringsbijdrage: 25,40 euro
Europ Assistance: 11,90 euro
Uiterste betalingsdatum: 1 maand vóór het vertrek.
(*) Prijs per persoon op basis van tweepersoonskamer.

Aarzel niet, neem gerust contact op. We zijn er voor u!
Wilt u thuis een brochure ontvangen,

De brochure kan enkel gratis verzonden worden naar een adres in België.

U kan ook online een bedevaart bestellen

of telefoneer naar de Montfort Bedevaarten: 016 – 30.82.11

- Montfort Bedevaarten, betrouwbare gids sinds 1931.
- Altijd priester-bedevaartbegeleiders.
- Prijzen álles inbegrepen.
- Steeds met Maria als geestelijke gids onderweg.
- Zeer hoge tevredenheid van onze bedevaarders.